Lorna vidi anđele jasno kao što mi ostali vidimo ljude i razgovara s njima svakoga dana. U prijašnjim knjigama Lorna je govorila o svojem životu i o tome na koji su je način anđeli pripremali da poruku prenese svijetu. Ova knjiga prenosi njezinu poruku nade namijenjenu vama

anđeoska poruka nade, lorna byrne

Dvije čitateljice koje od Femine.hr i Naklade Ljevak dobivaju prekrasnu novu knjigu Lorne Byrne "Anđeoska poruka nade", su:

ROMANA KETTERER, VARAŽDIN

GABRIJELA KNEžEVIć, VIROVITICA

Lorna piše o tome kako viđa anđele koji pomažu ljudima kada se osjećaju umornima, bespomoćnima, nevoljenima, kada misle da su loši roditelji, kada su financijski preopterećeni. U Anđeoskoj poruci nade Lorna na jednostavan način otkriva kako se obratiti anđelima za pomoć.

Iz kritika:

„Byrneova pruža nadu i širi osjećaj mira; nešto što Crkva, u mnogim slučajevima, već dugo ne uspijeva postići.", Times

„Svijet je otkrio skromnu mističarku koju bi bilo dobro poslušati.", Daily Mail

O autorici: LORNA BYRNE vidi anđele i s njima razgovara još od najranijeg djetinjstva, od svojega rođenja u Irskoj 1953. Godine. Vidi ih u tjelesnom obliku, jasno kao što mi ostali vidimo nekoga tko stoji ispred nas. Lorna neprestano viđa anđele, razgovara s njima i kaže: „Oni su oduvijek moji učitelji, moji prijatelji." Lorni su anđeli rekli da ne govori o tome što vidi. Nikome nije govorila o anđelima dok 2008. nije napisala knjigu "Anđeli u mojoj kosi". "Anđeli u mojoj kosi" danas su međunarodna uspješnica prevedena na dvadeset i četiri jezika i objavljena u više od pedeset zemalja. I druga Lornina knjiga, "Stube prema nebu", je međunarodna uspješnica. "Anđeoska poruka nade" Lornina je treća knjiga. Jedinstvena reakcija čitatelja Lornine poruke – neovisno o njihovoj religiji – jest da im Lorna vraća nadu, pomaže im da shvate da, koliko god se možda osjećali usamljenima, osim sebe uvijek imaju anđela čuvara. Lorna je udovica s četvero djece. Živi povučeno u ruralnom dijelu Irske.

S engleskoga prevela Sanja Ščibajlo

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.