Ovog petka vas u Vip Clubu u Zagrebu (Trg bana Jelačića 9) očekuje nevjerojatan spoj glazbe, mode i fotografije. Istinski spektakl urbanog zvuka, nesvakidašnje umjetnosti i senzualne mode! Naime, ovoga petka Vip Club ima priliku ugostiti novi NuDisco&House program „Boudoir" s odličnim DJ-ima, u sklopu kojeg će se održati izložba fotografija Sanje RedCrow Baljkas i revija kultnog Aždaja Boutiquea

foto by sanja baljkaš

Vip Club u Zagrebu (Trg bana Jelačića 9) ovoga petka ima priliku ugostiti novi NuDisco&House program „Boudoir" u sklopu kojeg će se održati foto izložba Sanje RedCrow Baljkas i revija Aždaja Boutiquea. Za glazbu su zadužena tri DJ-a: Hrwo E!, Mario Amarillo i Tom (Tom&Grade). Pripremili su NuDisco, Soulful i Deep House setove koji će goste držati na nogama do jutra! Boudoir će ugostiti i senzualnu Anisse Tainted koja će izvesti Burlesque show u house izvedbi.

foto by sanja baljkaš

foto by sanja baljkaš

Postanite dijelom jedinstvene atmosfere uz atraktivne boudoir hostese, burlesque show, izložbu dark-surreal i boudoir arta Sanje RedCrow Baljkas i modnu reviju Aždaja Boutiquea. Program počinje od 23:00 sata, a ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 20 kuna na blagajni kluba. 

sanja baljkaš

Nama je posebno zanimljiva izložba fotografija Sanje RedCrow Baljkas, šibenske fotografkinje i grafičke dizajnerice. Sanja je poznata po nekonvencionalnom i nadrealističkom pristupu fotografiji. Voli se igrati sa svojim već snimljenim fotografijama, mijenjati i izobličavati realnost fizičkog svijeta i dodavati mu novu dimenziju. Fotografijom se aktivno bavi 6 godina i u tom je periodu izlagala na preko 20 skupnih izložbi širom svijeta te 2 samostalne izložbe. Izlagala je i u Soho Digital Gallery u New Yorku. Ostvarila je niz suradnji s domaćim i stranim dizajnerima, celebritiyima i ljudima iz svakodnevnog života, te sudjelovala u raznim projektima, poput Fotosofije Damira Hoyke. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.