Ledo je ovih dana predstavio novi King sladoled koji u potpunosti opravdava epitet kralja užitka – dolazi nam veličanstveni KING MAJESTIC. Ova fantastična sladoledna kombinacija donosi okuse jednog od najpoznatijih i najpopularnijih deserata koje svi volimo. Naravno, riječ je o svima omiljenom cheesecakeu koji na sladoledu dolazi obogaćen osvježavajućim okusima borovnice i bijele čokolade

ledo king majestic

King Majestic, jedan od sigurnih favorita ovog ljeta, satkan je od vrhunske sladoledne mase okusa cheesecakea s tekućim punjenjem od borovnice, dvostrukim preljevom od borovnice i bijele čokolade, te hrskavim posipom žitarica.

Najbolji sladoledni izbor za sve prilike

Kao što i doliči Kingu, sa visokom kvalitetom i bogatstvom mnogobrojnih okusa, King Majestic predstavlja savršenu poslasticu za sve prilike i za mnogobrojne potrošače one koji ne žele gubiti vrijeme na izradu klasičnih deserata te preferiraju osvježavajuće note svojih slastica.

ledo king majestic

Kako bi u novom, omiljenom desertu mogli uživati u različitim prilikama, Ledo ovaj najnoviji desert predstavlja u dvije varijante - King Majestic sladoled na štapiću, idealan za trenutke uživanja koje želimo zadržati samo za sebe, te King Majestic multipack pakiranje (sadrži tri King Majestic sladoleda na štapiću) koje je savršeno za sve koji se žele predstaviti kao dobri domaćini te ovaj slatki desert podijeliti s obitelji i prijateljima.

Obzirom da nam je proljeće i službeno stiglo, predlažemo da svo slobodno vrijeme napokon iskoristite za uživanje na suncu, budući da je desert nakon svakog ručka osiguran.

ledo king majestic

Poznato je da King voli prekršiti koje pravilo pa slijedom toga - tko kaže da najbolji deserti dolaze iz pećnice, a ne iz škrinje?

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.