Čarolija božićnog duha već je pred vratima, a ove godine s posebnim emocijama iščekujemo dane koji su pred nama. Nedavno otvorena gastro oaza Eateria pravi blagdanski ručak donosi u vaš dom

eateria gastro oaza zagreb

U vrijeme novog djelomičnog lockdowna adventska jela razveselit će naše najmilije. Blagdanski ugođaj u našim domovima uz jela koja su pomno birana i prilagođena zimskim i hladnijim danima dodatno će začiniti ugodna atomsfera uz božićnu glazbu. Svoje najmilije najviše ćemo obradovati druženjem uz domaće gastro delicije, a neke od njih poput božićnih domaćih kolačića te tradicionalnih namaza i pašteta Eaterija nudi i u dostavi.

eateria gastro oaza zagreb

Poseban blagdanski jelovnik osmislile su vlasnice Vedrana i Tena Majetić čija je ljubav prema ugostiteljstvu, kuhanju i kreiranju ukusnih recepata utjelovljena u poznatom cateringu Majetić. Za predjelo tortica sa briom, jabukama i orasima, koju slijedi juha od fazana, potom papardele s piletinom u umaku od kruške i đumbira,  te domaći picek s mlincima i mahunama i za kraj torta od mrkve samo su neka od domaćih jela u kojima ćemo uživati u zimskim danima koji su pred nama. Ova ukusna jela prema receptima kako su radile naše bake oduševljavaju izgledom i okusom. Šipak, kruške, batat, kupus, đumbir, bundeva, čičoka, med samo su neke od već pomalo zaboravljenih namirnica, a bez kojih ne možemo zamisliti potpun doživljaj domaćeg blagdanskog stola.

eateria gastro oaza zagreb

Dostavu hrane i slastica restorana Eateria moguće je naručiti na broju 091/3832 351 ili putem e-maila: info@eateriazagreb.com. Neka i ovaj advent bude poseban uz ovu blagdansku, gastro rapsodiju.

eateria gastro oaza zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.