Roman „Ljeto i grad", nastavak „Dnevnika Carrie Bradshaw", govori o Carrienom prvom ljetu u New Yorku i susretu s ostatkom slavne četvorke kultnog serijala "Seks i grad"

ljeto i grad, candace bushnell

Kako je izgledala Carrie Bradshaw prije Seksa i grada, o čemu je razmišljala, kamo je izlazila i još važnije - kakve je cipele nosila, čitatelji imaju priliku saznati u romanu Ljeto i grad, najnovijem hitu američke spisateljice Candace Bushnell, u izdanju Znanja. Riječ je o nastavku Dnevnika Carrie Bradshaw, koji govori o danima slavne četvorke prije Seksa i grada i putu 17- godišnje Carrie od provincijske djevojke do nezaboravne ikone New Yorka.

Ljeto u New Yorku je čarobno, a Carrie je opčinjena svime - ekstravagantnim susjedima, vintage buticima, ludim tulumima i očaravajućim muškarcem koji ju je oborio s nogu. Tijekom svog prvog ljeta u New Yorku, Carrie pohađa satove škole pisanja, upoznaje svoje buduće najbolje prijateljice Samanthu, Mirandu i Charlotte te se fatalno zaljubljuje. Pred Carrie je grad pun izazova i sjajnih mogućnosti, no ostvarenje njezinih snova puno je složenije nego što je mislila...

Lik Carrie Bradshow, kojeg je u kultnoj seriji i filmu Seks i grad, utjelovila glumica Sarah-Jessica Parker, postao je jedna od najutjecajnijih modnih ikona stoljeća, uz bok slavnoj Audrey Hepburn iz Doručka kod Tiffanyja.

Candace Bushnell stvorila je lik njujorške kolumnistice koja je cipele s potpisom Manoloa Blahnika i koktel Cosmopolitan pretvorila u nezaobilazni lifestyle dodatak svake prave trendseterice, a provokativne razgovore o seksu uobičajenim začinom na doručku s najboljim prijateljicama.

Cijena: 39,90 (na kioscima)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.