Predstavljamo vam najnovija izdanja džepne biblioteke nakladničke kuće Mozaik knjiga, objedinjene pod nazivom ''Veličina je bitna i točka!''. Vodeći se poznatom krilaticom, Mozaik knjiga je za sve željne dobrog štiva u ovim vrućim ljetnim danima pripremio prave poslastice u džepnom obliku

mozaik knjiga, džepna izdanja

Omiljene bestselere i novitete sada možete pronaći u manjem formatu po posebno povoljnim cijenama koje neće dodatno opteretiti vaše torbe ali ni novčanike. Ova praktična džepna izdanja u trenu će vas uvući u svoj svijet bilo da ste u gradskoj gužvi na vrelom kontinentu ili na odmoru uz more. Naslovi poput ''Tajne'', ''Kraljevstva snova'', ''Nevine vatre'', ''Šminkerice'', ''Zlatne djevojke'', ''Katedrale mora'' i ''Najboljeg komada'' iz džepne biblioteke čekaju na vas.

Ako volite priče o zabranjenim ljubavima između potpunih suprotnosti koje se unatoč svim silama i situacijama koje ih razdvajaju  i dalje privlače, ''Kraljevstvo snova'', ''Tajna''  i ''Nevina vatra'' sigurno će vas osvojiti u dahu. Ako vas privlače intrige kroz koje prolaze bogati i slavni u potrazi za srećom i smislom života, likovi ljubavnih romana Susan Elzabeth Phillips povest će vas na svoj turbulentni put od vrha do dna i natrag.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.