Prvi roman književnog serijala "Crossfire" Sylvie Day nosi naziv "Pred tobom" i proglašen je najbrže prodavanom knjigom u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books u Velikoj Britaniji, dok se u SAD-u preko 10 tjedana zadržao na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa

sylvia day, crossfire, pred tobom

Erotska fikcija u izdavaštvu pogodila je svijet poput oluje, čineći je masovnim fenomenom globalnih razmjera. Dok se izdavači pitaju što će se čitati nakon trilogije "50 nijansi", čitatelji sami daju naslutiti. Još jedna senzacija u žanru erotske fikcije, roman "Pred tobom" autorice Sylvie Day, postao je novi svjetski izdavački fenomen. Prodajne brojke u prvom tjednu u Velikoj Britaniji nadmašile su prodaju "Pedeset nijansi sive", a u SAD-u se 12 tjedana zadržao na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa. Prava na serijal do sada su prodana u 34 zemlje diljem svijeta, a roman "Pred tobom" nalazi se na listama top 5 bestselera u svih 10 zemalja u kojima je dosad objavljen, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Kanadu, Australiju, Irsku, Španjolsku i Brazil.

Drugi nastavak serijala "U tebi", u Velikoj Britaniji i SAD-u objavljen početkom listopada u digitalnom izdanju, prodao se u nevjerojatnih 286.000 primjeraka tijekom prvog tjedna prodaje u SAD-u, dok se Velikoj Britaniji dva tjedna nakon objavljivanja paperback izdanja našao na vodećoj poziciji Amazonovih Top 100 bestselera, ispred J. K. Rowling. Osim toga, autorica serijala, Sylvia Day, zauzela je prvo mjesto na popisu Amazonovih najpopularnijih autora.

Prva knjiga serijala Crossfire "Pred tobom" govori o odnosu mlade pripravnice Eve Tramell i bogatog poduzetnika Gideona Crossa. Međusobna kemija pri njihovom prvom susretu snažna je i trenutna. No, kako Eva i Gideon imaju emocionalne ožiljke iz prošlosti, zdrava romantična veza im je potpuna nepoznanica. Crossfire trilogija istražuje razvoj fizičkog i emocionalnog odnosa ova dva složena lika. Dok autorica istražuje uzbudljiv i strastven fizički odnos Eve i Gideona, ono što je zapravo zadivljujuće jeste emocionalna veza između njih.

Prvu knjigu Crossfire serijala Pred tobom u Hrvatskoj će objaviti izdavačka kuća Znanje početkom prosinca.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.