„Novi Spa" u Novom Vinodolskom najveći je u Europi. Ali, jako dobro znamo da „kvaka" nikada nije u veličini, već u tehnici... izvođenja božanstvenih tretmana, dakako

novi spa masazaSvega nekoliko minuta vožnje od Novog Vinodolskog, okupan blagom klimom primorskoga kraja, ljekovitim morskim zrakom i jadranskim plavetnilom, otvoren je super-moderan dizajn hotel „The View".

Kako mu samo ime kaže, pogled koji puca iz hotela (njegovih soba, lobija, restorana i terasa), doista oduzima dah. Hotel je tako građen da su sve sobe i suite-ovi okrenuti prema moru i prelijepoj, bogatoj vegetaciji mediteranskih vrtova resorta.

Najveći u Europi

Svakako, vrhunac ponude dizajn hotela „The View", tj. NOVI SPA HOTELS & RESORT-a, jest NOVI SPA, koji je po mnogočemu specifičan ne samo u Hrvatskoj, već i u čitavoj Europi. Prvenstveno, riječ je o najvećem europskom Spa centru koji se proteže na fascinantnih preko 10.000 m2 zatvorenog i 4.000 m2 otvorenog prostora.

Kao i u čitavom Hotelu, tako se i u Novom Spa-u, pazilo na svaki, pa i najmanji detalj - od uređenja interijera, preko atmosfere, osvjetljenja, izbora tretmana, osoblja itd. Svakako, riječ je o osebujnom djelu moderne arhitekture, state-of-the-art građevini s impozantnom staklenom fasadom, smještenom na samoj obali uz pješčanu plažu. Veličina prostora stavljena je u službu luksuza i osjećaja komfora, a otvaranje pogleda na more kroz staklenu fasadu daje relaksirajući osjećaj povezanosti interijera i eksterijera. Pogled puca na plavetnilo neba i mora, te pješčanu plažu podno hotela.

Novi Spa ima jedinstveni koncept kroz personalizirane lifestyle programe, rituale i pojedinačne tretmane, a njegova je najveća posebnost spajanje autentičnih elemenata mediteranskog podneblja s egzotičnim dalekoistočnim tradicijama.

novi spa bazenŠirok izbor za najzahtjevniji ukus

Novi Spa ima velik broj privatnih tematskih Spa suite-ova koji su pravi izazov za sve Spa obožavatelje željne luksuza i posebne pažnje. Osim toga, posjetiteljima su na raspolaganju i unutrašnji i vanjski talasso bazeni i zona tretmana s dvadesetak soba. Posebno je zamaman svijet sauna s različitim parnim i suhim kupkama, frigidariumom (hladnim bazenom), laconiumom, jedinim Hammamom na ovom području s autentičnim terapeutima, Thai area s tajlandskim terapeutima i Ayurveda experience area s indijskim terapeutima.

Centralno mjesto zauzima prostrana i prekrasna dvorana za fitness (s vrhunskim spravama) na dva kata s pogledom na more, koji olakšava svaki trening. Posebno su izdvojene sobe za Consulting i preglede, Health food restoran, Spa lounge bar, frizerski salon, studio za nokte... Spojivši jedinstvenu širinu ponude, luksuz prostora i kvalitetu terapeuta proizišlih iz NOVI SPA Akademije, NOVI SPA je već izazvao veliku pažnju svjetskih Spa udruženja i institucija, te će sljedeće godine ući u izbor za najveću svjetsku nagradu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.