Talentirana mlada francuska kantautorica Zaz, svoj će prvi koncert u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, održati  u nedjelju, 3. lipnja 2012. u Boćarskom domu. Njezin prekrasan hit "Je veux", kao i sve ostale sjajne pjesme, u maniri gipsy swinga, jazza i klasične francuske šansone, jedva čekamo čuti uživo

zaz

Isabelle Geffroy, poznatija kao Zaz, francuska je pjevačica i kantautorica koja se proslavila hitom "Je veux", a njen glazbeni miks jazza, šansone i gipsy swinga uz jedinstven vokal, osigurao joj je obožavatelje diljem svijeta. Glazbeni počeci Zaz obilježeni su pjevanjem po pariškim ulicama, dok u proljeće 2010. godine konačno privlači pažnju kritike i publike pjesmom "Je veux" koja postaje internacionalni hit.

Prvi album nazvan jednostavno "Zaz", pokazao je da se u njoj krije puno više od jednog hita; u Francuskoj je prodan u više od 800 000 primjeraka što joj donosi dijamantnu nakladu, a u ostalim zemljama Europe bilježi sličan uspjeh. Nakon odličnog uspjeha albuma "Zaz", nedavno izdaje i live album s bogate koncertne turneje pod nazivom „Sans Tsu Tsou", a u listu gradova koje tek treba posjetiti ucrtao se i Zagreb!

Nakon što je studijski album "Zaz" pokorio ljestvice prodaje i u našoj zemlji, Zaz se našla u društvu najprodavanijih izvođača poput Adele, 2Cellos, Lady Gage, a ona sama postala je najbolji francuski izvozni proizvod te svojevrsna ambasadorica francuske kulture i jezika. Nedavno izdan live album "Sans Tsu Tsou",  koji sadrži 16 izvrsnih live izvedbi, najbolje će dočarati što nas 3. lipnja 2012. očekuje u Zagrebu, u Boćarskom domu. 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.