Bogat balastnim tvarima i prebiotičkim svojstvima, Dulcofiber je prirodni napitak s okusom mandarine koji ne samo da regulira probavu i tako čini vaš trbuščić ravnim i laganim, već smanjuje razinu lošeg kolesterola u krvi

žena, ravan trbuhFarmaceutska kompanija Boehringer Ingelheim predstavila je novi proizvod na hrvatskom tržištu - Dulcofiber. Riječ je o potpuno prirodnom proizvodu koji poboljšava funkciju probavnog sustava i pomaže pri regulaciji probave. Dulcofiber je potpuno prirodan proizvod s izvrsnim okusom mandarine, koji poboljšava funkciju probavnog sustava i pomaže pri regulaciji probave.

Dulcofiber s djelatnom sastavnom tvari Glucomannan predstavlja dodatak prehrani, a njegova su svojstva klinički dokazana: gel omekšava stolicu te tako olakšava prolazak stolice kroz crijeva, pospješuje razmnožavanje dobrih bakterija u crijevima (prebiotički učinak) i pozitivno utječe na količinu kolesterola u krvi.

Što je Glucomannan?

Dulcofiber sadrži jedinstveni sastojak Glucomannan koji se dobiva iz gomolja azijske biljke Amorphophallus konjac (porodica Araceae). Glucomannan je topiva balastna tvar koja na sebe veže veću količinu vode u usporedbi s drugim, tradicionalnim balastnim tvarima.

Povezan s vodom, Glucomannan poboljšava funkciju crijeva tako da stvara prirodan gel. Gel omekšava stolicu te time olakšava prolazak stolice kroz crijeva. Na stijenku crijeva djeluje poput masaže i tako pomaže normalizirati kretanje crijeva.

Dodatni prebiotički učinak balastne tvari Glucomannana pospješuje razmnožavanje dobrih bakterija u crijevima. Probava i daljnji prolazak hrane kroz crijeva su poboljšani, što doprinosi regulaciji rada crijeva te se tako sprječava zatvor.

Jednostavno otopite sadržaj vrećice u čaši negazirane vode. Dobro promiješajte i konzumirajte odmah nakon pripreme. Ne preporučuje se uzimati proizvod s gaziranim pićima. Po jednu vrećicu proizvoda Dulcofiber uzmite 1-2 puta na dan. Redovitim uzimanjem proizvoda Dulcofiber postižete najbolji učinak.

Koji su njegovi temeljni učinci?

- pozitivno utječe na količinu kolesterola u krvi, pospješuje razmnožavanje dobrih bakterija u crijevima, podupire prirodno kretanje crijeva, poboljšava funkciju probavnog sustava te na prirodan način pomaže u regulaciji probave
- sadrži topivu biljnu balastnu tvar, dodatak dnevnoj prehrani, redovitim uzmanjem se postiže najbolji učinak, topiv u vodi te ima prebiotičko djelovanje.

dulcofiber

Dulcofiber ne sadržava šećer koji bi ulazio u računanje jedinica količine ugljikohidrata te se preporučuje dijabetičarima. Dostupan je u obliku praha u praktičnom pakiranju u vrećicama. U jednom pakiranju proizvoda Dulcofiber nalazi se 20 komada vrećica.

Dulcofiber možete naći u svim ljekarnama.
Cijena - 94 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.