Na hrvatskom je tržištu dostupno čak sedam različitih okusa najpoznatijeg visokoproteinskog shakea Spiru-teina: cappuccino, višnja, borovnica, vanilija, banana, trešnja-čokolada i sirutka za sportaše. Idealan obrok kad nemate vremena za kuhanje, a pazite na svoju liniju i zdravlje

severina pije spiru-teinSpiru-tein je nezaobilazan visokoproteinski obrok za sve one koji žive užurbanim tempom i nemaju vremena za klasičan obrok. U samo 99 kalorija Spiru-tein sadrži vitamine, minerale, vlakna, probavne enzime, antioksidanse i proteine dobivene iz najkvalitetnije soje bez GMO-a te algu spirulinu koja je najbogatiji izvor beta karotena među cjelovitim namirnicama.

Spiru-tein je namijenjen svima koji posebnu pažnju posvećuju svojem zdravlju, vitkosti i lijepom izgledu jer jamči dostatnu količinu energije i osjećaj sitosti bez neugodne težine. Jednostavna i brza priprema samo su neki od razloga zašto je on idealno rješenje i svojevrsni accessorie za svaku mladu urbanu osobu. Milijunima potrošača diljem svijeta Spiru-tein pomaže da postignu željenu težinu, sportašima vraća energiju, a zaboravnima i zaposlenima mijenja ručak ili večeru, izjavila je dr. med. Tena Kovačević iz Medikora.

Bogat i kremast okus s minimalnom količinom ugljikohidrata i 0% masnoće čini Spiru-tein odličnom nadopunom ili zamjenom obroku. Osim čokolade, na hrvatskom je tržištu dostupno sedam različitih okusa Spiru-teina: cappuccino, višnja, borovnica, vanilija, banana, trešnja-čokolada i sirutka za sportaše.

Spiru-tein je najprodavaniji i uvjerljivo najukusniji dijetni obrok koji dolazi iz tvornice vodećeg svjetskog proizvođača vitamina, Natural Organics.

viktor drago sa spiru-teinomNatural Organics ime je tvornice koja proizvodi Nature's Plus proizvode, vodeće svjetske vitamine i minerale. Nature's Plus proizvodi jedini su u Hrvatskoj s certifikatom vrhunske kvalitete u svakom pakiranju. Spiru-tein i Nature's Plus proizvodi u Hrvatskoj se mogu pronaći u ljekarnama, biljnim ljekarnama i Medikor drogerijama.

Spiru-tein, najpoznatiji visokoproteinski shake i ove godine podigao je energiju i na najvećem modnom događaju u Hrvatskoj - NIVEA Cro-a-Porteru.

Probali su ga Severina, Sonja Kovač, Matija Vujica, Snježana Mehun, Iva Balaban, Bojan Jambrošić, Neven Ciganović, Danijela Dvornik, Viktor Drago i mnogi drugi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.