Violončelistica Ana Rucner održat će 8. 6. veliki humanitarni koncert u okviru kampanje „Ti si ti si ti! - inicijativa za životno samopouzdanje", na Bundeku. Bit će veličanstveno - Vivaldi, Ravel, Verdi, Bach - samo su neki od kompozitora koje je mlada glazbenica odabrala za svoj spektakl pod zvijezdama

ana rucner i balet hnk zagrebU ponedjeljak, 8. lipnja na ljetnoj pozornici jezera Bundek, poznata violončelistica Ana Rucner održat će humanitarni koncert u okviru kampanje „Ti si ti si ti! - inicijativa za životno samopouzdanje" u organizaciji dm-a i HRT-a. Karte za koncert mogu se kupiti u dm-ovim prodavaonicama, a sav prihod bit će doniran za osnivanje Centra za psihološku pomoć i liječenje poremećaja u prehrani.

Koncert se održava u organizaciji dm-a i Hrvatske radio televizije i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi. Tijekom veličanstvene glazbene večeri naša će poznata violončelistica u pratnji Revijskog i tamburaškog orkestra HRT-a, a u svojoj specifičnoj interpretaciji, izvesti brojna djela svjetskih klasika poput Beethovenove 5. Simfonije, Vivaldijeve Oluje, Ravelovog Bolera, Verdijevog Nabucca ili Bachove Toccate, a pod dirigentskom palicom majstora Siniše Leopolda.

Čitava akcija organizirana je u korist osnivanja Centra za liječenje poremećaja prehrane pri KBC-u Zagreb.

Među mnogim gostima Ani Rucner će se na pozornici pridružiti brat Mario Rucner s violom, a dvije izvedbe Brahmsa i Mozarta Ana će izvesti zajedno sa svojom majkom, violončelisticom Snježanom Rucner.

Na pozornici ćemo imati prilike vidjeti i virtuozne nastupe prvaka baletnog ansambla HNK, te nastupe vokalnog ansambla „Samoborke" i tamburaškog društva „Ferdo Livadić".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.