"Mrvicu čudesno" je priča o modernoj obitelji u kojoj svaki član živi u svom vlastitom, zasebnom balonu koji tek što se nije rasplinuo. To je priča za svakoga tko je ikad dijelio dom s onom neobičnom skupinom neznanaca koju nazivamo rođacima, a tu je i kućni ljubimac, koji također ima svoju stranu priče. Obiteljske zgode i nezgode Batteleovih sigurno će nasmijati i rastužiti mnoge

dawn french, mrvicu čudesno

''Nadam se da će čitateljima ova knjiga biti smiješna,  ali istovremeno tužna i pomalo strašna. Također, ima i preokret koji će vas možda iznenaditi. Ono što će vas svakako iznenaditi, jest to da knjiga ima slova, riječi, rečenice, točnu gramatiku, poglavlja i stranice'' u svom prepoznatljivom šaljivom stilu, izjavila je na pitanje o knjizi autorica Dawn French.

Dawn French svojim osebujnim likom i britanskim humorom već više od 30 godina nasmijava ljude diljem svijeta, kao spisateljica, komičarka i glumica. Publika je pamti kao urnebesnu vikaricu iz Dibleya iz istoimene televizijske serije. Najpoznatija je kao dio slavnog komičarskog dua French & Saunders koji je britansku naciju zabavljao pune 24 godine. Njihova suradnja iznjedrila je mnoga velika dostignuća u svijetu komedije, od planetarno popularne serije French & Saunders, preko Girls On Top do parodija na filmove The Exorcist, Thelma & Louise, Titanic, Lord of the Rings ili Gone with the Wind, dok je njihovo najveće dostignuće ipak bila serija Neka jedu kolače, koja se svojedobno prikazivala i na našim ekranima. Dawn French je autorica triju knjiga: autobiografske "Draga Fatty", "Draga Silvija" i "Mrvicu čudesno".

"Mrvicu čudesno" je priča o modernoj obitelji u kojoj svaki član živi u svom vlastitom, zasebnom balonu koji tek što se nije rasplinuo. To je priča za svakoga tko je ikad dijelio dom s onom neobičnom skupinom neznanaca koju nazivamo rođacima, a tu je i kućni ljubimac, koji također ima svoju stranu priče. Obiteljske zgode i nezgode Batteleovih sigurno će nasmijati i rastužiti mnoge.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.