Znatno veće koncentracije antioksidansa u odnosu na ostale vrste voća te visoka koncentracija minerala, vitamina i nezasićenih masnih kiselina svrstavaju bobice acai u skupinu „supervoća", a u kombinaciji s LGG probiotikom, one su nezamjenjivi čuvari imuniteta

acai bobica

Prof. dr. sc. Željko Krznarić, specijalist internist - gastroenterolog ističe: „Bobicama acai pripisuju se brojni potencijalno povoljni učinci na zdravlje, ponajviše zahvaljujući vrlo visokom sadržaju antioksidansa i fitokemikalija. Koncentracija antioksidansa i fitokemikalija, ali i povoljni omjeri masnih kiselina, opravdavaju ulazak bobica acai u skupinu supervoća koje ima blagotvoran utjecaj na zdravlje i opće stanje organizma",potvrđuje dr. Krznarić.

baktiv lgg acaiPlodovi palme acai bobice su tamnoljubičaste boje, okusom podsjećaju na kombinaciju crnog vina i čokolade, a bogat su izvor antioksidansa kojima se pripisuje pozitivan učinak na neutralizaciju štetnih, slobodnih radikala u tijelu. Znatno veće koncentracije antioksidansa u odnosu na ostale vrste voća te visoka koncentracija minerala, vitamina i nezasićenih masnih kiselina svrstavaju bobice acai u skupinu „supervoća", odnosno skupinu prirodne funkcionalne hrane koja pozitivno utječe na zdravlje. Smatra se da bobice acai imaju veliku vrijednost u prevenciji bolesti, da usporavaju procese starenja i pospješuju metabolizam.

Uz klinički dokazan učinak probiotika LGG na jačanje prirodnog imuniteta te zdravstvena svojstva plodova acai, novi b.Aktiv LGG Acai snažno jača prirodni imunitet organizma! Stoga osvježite svoj imunitet ukusnim i zdravim b.Aktivom LGG sa supermoćnim bobicama acai iz prašuma Amazonije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.