"Moji najdraži recepti" nova je stara kuharica Steve Karapandže, legendarne gastro-zvijezde i kralja TV-kuhinje, koja otkriva tristotinjak recepata i specijaliteta koji su obilježili njegovu 40-godišnju karijeru

stevo karapandza, moji najdrazi receptiNakon više od dva desetljeća došao je trenutak da se stare, pohabane Karapandžine kuharice, koje su odgojile nekoliko generacija zaljubljenika u kulinarstvo, odlože na počasno mjesto u vašoj kuhinji i da se umijeće uživanja u kuhanju nauči ili nastavi prakticirati uz novu kuharicu starih provjerenih delikatesa.

Njegova legendarna kuharica „Moji najdraži recepti" iz osamdesetih godina poslužila je kao temelj za ovu knjigu, u izdanju Profila: tu su provjerene i današnjem vremenu prilagođene formule za uspješnu pripremu niza tradicionalnih, ali i specijaliteta moderne internacionalne kuhinje. Uz čitava poglavlja posvećena juhama, salatama, jelima od povrća, mesa, svih vrsta ribe i specijalitetima od divljači, svoje novostečeno ili iskušano kulinarsko umijeće okrunit ćete receptima za neodoljive Karapandžine slastice.

Nećemo vas više mamiti! Odaberite neki od recepata koji su pred vama, poslušajte dragocjene savjete, te lako i s uživanjem zaradite kompliment: „Kuhaš kao Karapandža!"

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.