S Darijom Lorenci razgovarali smo o slatkom iščekivanju koje je gotovo pri kraju! Držimo fige da novi početak bude jednako divan i bezbrižan kao i sama trudnoća!

Daria_LorenciGlavni "krivci" Darijine blistave sreće su blizanci koji odbrojavaju dane kada će ugledati svjetlo dana i postati zvijezde njene nove životne priče. Iako će oni biti glavne face u životu mlade glumice, Daria će zaigrati u svojoj najljepšoj i najvećoj ulozi - ulozi majke.

Sigurno ste puno toga slušali o trudnoći prije nego što ste i sami ostali u drugom stanju. Ipak, da li je tijekom trudnoće bilo stvari koje su vas totalno iznenadile?
Jedino što me iznenadilo je da ću morati biti toliko oprezna i da mnogo toga neću moći raditi. Ali kod blizanačkih trudnoća to je sasvim normalno.

Koji je bio najbolji savjet koji ste dobili?
Ne znam bih li mogla izdvojiti samo jedan, jer bilo ih je doista puno, i u svakoj je fazi neki bio dobar. Možda je posebno dobra preporuka konzumiranje Donata Mg protiv žgaravice koji me stvarno spašava kroz cijelu trudnoću.

A koju ste rečenicu prvo izgovorili kada ste saznali da čekate blizance?
Ma nisam uspjela izgovoriti niti jednu rečenicu, već sam se samo smijala... Ostala sam totalno bez teksta.

Kakva ste trudnica - jeste li više priklonjeni odmaranju ili nastojite biti, koliko je moguće, aktivni?
Jako bih voljela biti jedna od onih aktivnih trudnica, ali naprosto ne mogu i ne smijem se umarati.

Jesu li i vas zahvatile promjene raspoloženja ili su vas na tom polju hormoni poštedjeli?
Moram priznati da su me poštedjeli kao nikada u životu. Ne znam koliko je to do hormona ili naprosto do okolnosti, koje su više nego povoljne, tako da naprosto nisam izložena situacijama u kojima bi se to pokazalo.

Ima li koja pjesma ili priča kojom smirujete živahne bebice u trbuhu?
Dobila sam CD s nekom zgodnom glazbom sa zvukovima mora, glasanjem kitova i delfina uz koje se u potpunosti mogu opustiti i uživati.

Daria_LorenciImate li kakve posebne pripreme za porod?
Nemam baš neke posebne pripreme, uglavnom stalno nešto čistim, spremam i perem.

Hoćete li se odlučiti za epiduralnu anesteziju?
Još uvijek nisam odlučila, postoji mogućnost da rodim normalno, a ne carskim putem. Bebice su se već namjestile, pa vidjet ćemo...

A namjeravate li pohraniti matične stanice?
Tu sam još uvijek vrlo neodlučna. Isprva sam bila sigurna da hoću, a nakon što sam čula i za negativniju stranu počela sam dvojiti. Tako da još uvijek ne znam, konačna odluka će pasti nakon što se konzultiram sa svojim liječnikom.

I kako će se zvati mali horoskopski račići?
Mak i Dija. Mak je inače uobičajeno ime za moj rodni grad Sarajevo, iako ni tamo nije prečesto. Ime Dija smo pronašli na Internetu, a ono označava svjetlost, što nam se jako svidjelo.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.