Madonnu je najljepše vidjeti u talijanskom štihu, kakvoga pamtimo iz njenog starog spota „Like a Prayer"... Modni editorijal koji je upravo snimila za talijanski Vanity Fair, za ljetnu kolekciju Dolce & Gabbane, prikazuje je upravo tako - kao seksi talijansku domaćicu

madonna, vanity fair italy, dolce and gabbana

Iako svoju prehranu temelji na strogim načelima makrobiotike i neprestano trenira do iznemoglosti, Madonna je ipak prilično uvjerljiva u najnovijem modnom editorijalu koji je slavni fotograf Steven Klein snimio za talijanski Vanity Fair, i to odjevena u senzualne komade iz kolekcije Dolce & Gabbana ljeto 2010.

madonna, vanity fair italy, dolce and gabbana

Raskošni zaobljeni dekolte, uske haljine i prozračne končane tunike, platinasta trash frizura, sve to savršeno ide uz hedonističko Madonnino umakanje prstiju u tanjur prepun tjestenine, pripremanje povrća, pranje posuđa... Pravo slavlje hedonizma i seksipila.

Dakako, felinijevski se dodir ne može poreći, pa je Stefano Gabbana za Vanity Fair izjavio kako je editorijal inspiriran upravo talijanskim neorealizmom, čiji su pasionirani ljubitelji i sama Madonna i slavni dizajnerski dvojac.

madonna, vanity fair italy, dolce and gabbana

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.