Baš poput Demi Moore na famoznoj naslovnici Vanity Faira prije 20-ak godina, i Claudia Schiffer pokazala se svijetu gola i u sedmom mjesecu trudnoće za lipanjsku naslovnicu njemačkog Voguea

claudia schiffer, vogueKarl Lagerfeld je doista postao nedosljedan. Najprije je govorio da mrzi debele žene, a onda je fotkao Miss Dirty Martini (120 kg) za Chanelov editorijal. Ne znamo voli li ili ne trudnice (s obzirom na seksualnu orijentaciju, može se pretpostaviti da su mu mnoga ženska stanja potpuno strana i neprivlačna, pa tako i trudnoća), ali znamo da je Claudiju Schiffer za njemački Vogue ovjekovječio s puno žara.

Legendarna njemačka manekenka skinula se za naslovnicu lipanjskog izdanja njemačkog Voguea u sedmom mjesecu trudnoće i zasjala pred objektivom Karla Lagerfelda. Istu je stvar 1991. za Vanity Fair napravila Demi Moore i njen je postupak u ono vrijeme proglašen velikom kontroverzom. O Deminoj se trudničkoj fotografiji žustro raspravljalo u medijima, dok danas to očigledno više nije toliko problematično.

Claudia Schiffer već je dva puta postala mama - ima dvoje djece sa suprugom, redateljem Matthewom Vaughnom, s kojim je u braku od 2002. godine. Prema vlastitim riječima, obožava miran obiteljski život, trudnoću i majčinstvo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.