Loša frizura definitivno može totalno upropastiti svaki stajling, a žene često imaju tu manu da eksperimentiraju s frizurama i bojom kose. Nikako nemojte inspiraciju tražiti u frizurama poznatih žena, koje su pred vama - totalni promašaji na njihovoj glavi primjer su dobrog humora, ali ne i dobrog stila. Zato zaboravite ptičje gnijezdo à la J.Lo. ili zapuštene ekstenzije à la Britney Spears

jennifer lopez, losa frizura

Slučaj „Jennifer Lopez" - obožavateljica napadnog glamura i voluminoznih frizura, J.Lo. se često malo zanese pa na crveni tepih korakne s čudnim konstrukcijama na glavi. Recimo ovo ptičje gnijezdo - nakupina mrtve zamršene umjetne kose umjesto punđe - zbilja je pretjerana. Veličine njene glave, ta hrpa kose izgleda kao da će iz nje svaki čas izmigoljiti neki nejaki ptić ili ispasti neko jaje. Ova voluminozna spuštena gomila kose, pak, primjer je jedne od najgorih frizura u povijesti Hollywooda - Kralj lavova se ne bi posramio takve grive. Čak je i boja lavovska.

katherine heigl, christin scott thomas, losa frizura

Slučaj „pretamno i prebapski" - Katherine Heigl prekrasna je rasna američka plavuša koju ovakva tamna boja kose i frizura poput Jackie Kennedy užasno vizualno postaruju. Katherine u ovoj verziji izgleda ozbiljno, dosadno i demode. Kod Christin Scott Thomas situacija je identična, eterična plavuša, svijetle puti i plavih očiju, s crnom kosom i nekakvom retro punđom izgleda umorno i staro.

britney spears, cynthia nixon, losa frizura

Slučaj „loše ekstenzije" - Britney Spears sigurno je primjer koji ste očekivali. Naravno, na svijetu ne postoji zvijezda koja ima zapuštenije i ružnije umetke. Slika govori sama za sebe pa je nema potrebe komentirati. S druge strane, zvijezda „Seksa i grada" Cynthia Nixon, ima vrlo pažljivo postavljene i decentne umetke, ali nam je puno živahnija, mlađa i zgodnija sa svojom vatreno riđom bob frizurom.

heidi klum i agyness deyn, losa frizura

Slučaj „'poludjeli' top modeli" - Heidi Klum je zbilja prekrasna žena i zato nam je žao vidjeti ovoliko šiški i strogo ošišane kose oko njenog lica. Heidi je ovom frizurom naprosto „zagušila" svoju ljepotu. Pepeljasta nijansa također nije najsretnija, jer Heidi pršti od ljepote kada ima svoje uobičajene zlatne nijanse. Agyness Deyn je neprepoznatljiva s ovom kratkom frizurom, djeluje dosadno i umorno.

victoria beckham i alicia keys, losa frizura

Slučaj „zalizani brabonjak" - što je ovo? Zalizano do iznemoglosti pa uvrnuto u... u nešto brabonjasto?! Victoria Beckham inače „luta" s frizurama cijeli život, ali ovo je totalni promašaj. Alicia Keys, koja inače ima prekrasnu valovitu kosu, nasmijala nas je ovom zalizanom verzijom s nekakvom tvorevinom koja pada prema čelu.

rihanna i nicole kidman, losa frizura

Slučaj "fulana boja i žičane kovrče" - svašta smo navikli gledati na Rihanninoj glavi, ali ova boja kose u kombinaciji s prenapuhanim kovrčama izgleda kao da se pjevačica uštekala u struju. Rihanni mnogo bolje stoje zalizanije i decentnije frizure. Nicole Kidman, pak, s limun-žutom kosom i mrtvim žičanim kovrčama izgleda kao da je stvarno imala žestoki bad hair day.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.