U izdanju V.B.Z.-a izašla je biografija trenutno najslavnije pop-zvijezde svijeta. Američki novinar Paul Lester u knjizi istražuje nagli uspon Stefani Germanotte od dobre njujorške cure koja je polazila Katoličku školu Presvetog Srca do svjetski poznate pop ikone pod krinkom neobuzdane Lady Gage

lady gaga, u potrazi za slavom, vbzLady Gaga svoj je uspjeh postigla uz pomoć divljeg imidža, zaraznih pop hitova s albuma „The Fame" i „The Fame Monster" te izazovne dvosmislene seksualnosti koja ju je pretvorila u gay ikonu. Njezin je uspon priča o jedinstvenom fenomenu slave postignute vlastitim radom - priča o Madonni našeg vremena.

Kao gorljiva obožavateljica Freddieja Mercuryja i Davida Bowieja, Lady Gaga prihvatila je glam 70-ih i 80-ih godina i ponovno ga oživjela u digitalnom dobu. U samo nekoliko godina uzdigla se od nepoznate zabavljačice na klupskoj sceni Lower East Sidea do svjetske slave. Ovo je priča o njezinu brzom usponu, ispričana kroz prizmu divljenja i britkih novinarskih zapažanja.

Osim biografije o Lady Gagi, Paul Lester autor je i proslavljenih biografija "Gang Of Four", "Wire" i "Pink". Piše za brojne časopise, kao i za The Guardian i The Sunday Times.

Izdavač: VBZ
Cijena: 99,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.