Prirodno okruženje i luksuzna wellness ponuda te vrhunska vinoteka u sklopu Falkensteiner hotela u Schladmingu bili su kao naručeni za prvi zimski predah Anite Dujić Veljače i njenog supruga Ivana

anita dujić veljača, falkensteiner schladming

Poznata modna blogerica i model Anita Dujić Veljača odlučila je napraviti predah od užurbane svakodnevice. Iako joj sve brojnije poslovne obveze nisu dopuštale putovanje duže od par dana, kreativna Anita je odabir idealne vikend oaze shvatila kao izazov. Uz supruga Ivana, uputila se prvi vikend u prosincu u pravi alpski raj, u Falkensteiner Hotel Schladming.

Ovaj hotel nudi sve za vrhunske skijaše i sve ljubitelje skijanja, ali osim bogatog izbora aktivnosti i sportskih programa, oduševljava i kuhinja inspirirana alpsko-jadranskim kulinarstvom. Anita je svoj zasluženi odmor zapečatila opuštanjem u prostranom Acquapura SPA centru, koji na površini od 1.500 m² nudi zatvoreni i otvoreni bazen, sauna svijet, prostor za tretmane, privatne spa prostorije, sobe za odmaranje te prostor za fitness i gimnastiku.

anita dujić veljača, falkensteiner schladming

anita dujić veljača, falkensteiner schladming

„Jednom riječju – divno! Falkensteiner hotel Schladming je dom u pravom smislu riječi, kad ste daleko od svog doma. Ljubazno osoblje, nevjerojatno ugodan ambijent i predivna priroda učinili su naš vikend nezaboravnim", rekla je lijepa Anita.

Falkensteiner hotel Schladming je definitivno postao novi hotspot u srcu turističke regije Schladming-Dachstein namijenjen aktivnim turistima koji teže za stilom i ukusom, a krase ga moderna arhitektura s alpskim lifestyleom te jedinstveni šarm planinskog svijeta. Svojim glavnim atributima „Sport.Spa.Style" hotel nudi potpuno novu dimenziju odmora koju potvrđuje i naša omiljena modna freelancerica Anita Dujić Veljača.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.