Najveća zvijezda sinoćnjeg glamuroznog partyja Story Hall of Fame, u zagrebačkoj Laubi, bila je Severina koja je osvojila ne samo srce žirija nego i čitateljske publike na portalu Story.hr te osvojila titulu zvijezde godine. Severina je na plavom tepihu zablistala u zanosnoj crnoj haljini od čipke s potpisom Dolce & Gabbana

severina, story hall of fame

Severina, Jelena Rozga, Filip Juričić, Duško Čurlić, Barbara Kolar, Dario Šarić, Ksenija Pajić, Massimo i Maja Šuput su samo neke od zvijezda koje su sinoć podržale veliki Storyjev humanitarni događaj u zagrebačkoj Laubi. Potreseni patnjom i gubicima tisuća nastradalih u poplavama u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, proslavu 12. rođendana i dodjelu nagrada Hall of Fame redakcija Storyja u cijelosti je sinoć posvetila prikupljanju pomoći stradalima te planirani crveni tepih simbolično zamijenila tamno plavim.

severina, story hall of fame

Najveća zvijezda Storyeve večeri bila je Severina, proglašena zvijezdom godine, koja je osvojila ne samo srce žirija nego i čitateljske publike na portalu Story.hr. Severina je na plavom tepihu zablistala u zanosnoj crnoj haljini od čipke s potpisom Dolce & Gabbana. Zanimljivo, istu takvu haljinu nedavno je u Cannesu nosila Monica Belucci, a Severina je haljinu ponudila na aukciju za dobrotvorne svrhe.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.