Skate park ili crveni tepih? Tenisice ili štikle? Zanosan osmijeh ili smiješan izraz lica? Težak izbor, stoga je TAG Heuer objedinio sve i izabrao Caru Delevingne – najtraženiji model današnjice - kao novog ženskog brand ambasadora. Cara Delevingne ima veliki medijski utjecaj, spremna je na sve i uživa u slobodi

cara delevingne za tag hauer

Tag Heuer održao je predstavljanje novo zaštitnog lica u Salle Melpomène, najljepšem interijeru pariške Akademije likovnih umjetnosti Ecole des Beaux Arts de Paris. Izložbeni prostor bio je mješavina crvenog tepiha i neočekivane prisutnosti divljine. Cara je pokazala svoju vragolastu mušku stranu tako što je ušetala s lavom. Da, lavom, kojeg ima i istetoviranog na svom kažiprstu. Prepoznatljiva je po svom gracioznom držanju i hodu. U publici je bilo prisutno 150 novinara i VIP uzvanika koji su ostali bez teksta. Tko bi se drznuo napraviti ovakvo što? TAG Heuer naravno. A tko bi se usudio to prihvatiti? Cara, naravno.

cara delevingne za tag hauer

cara delevingne za tag hauer

Jean-Claude Biver, generalni director TAG Heuera i predsjednik LVMH Watches Worldwide pozdravio je Caru ponudivši joj  TAG Heuer Formula One Steel and Black Ceramic Chronograph set s dijamantima, što je savršen spoj jedinstvenog Carinog rock'n'roll glamura. "Počašćen sam što mogu poželjeti dobrodošlicu Cari u TAG Heuer obitelj sa istinskim timskim duhom. Bio nam je potreban netko tko je nepredvidiv i elegantan.", izjavio je Jan-Claude Biver.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.