H&M sa zadovoljstvom najavljuje međunarodnu pop-ikonu Katy Perry kao zvijezdu svoje blagdanske kampanje 2015. godine. Katy će se pojaviti u globalnoj televizijskoj i tiskanoj kampanji koja slavi blagdane u istinskom H&M-ovom stilu prepunom blagdanskog veselja i zajedništva koja će biti pokrenuta u studenom

katyperry_hmkampanja_cijela

Oduševljeni smo što će Katy Perry biti zvijezda naše blagdanske kampanje ove godine. Obožavamo sve na Katy, od njenog nevjerojatnog talenta i energije do njenog razigranog smisla za osobni stil, kaže H&M-ova glavna dizajnerica Pernilla Wohlfahrt.

Katy Perry je globalna superzvijezda, prva glazbenica koja je oborila rekord sa 75 milijuna digitalnih preuzimanja i najveća zvijezda na Twitteru sa 72 milijuna sljedbenika. Jedina je ženska glazbenica s pet skladbi s istog albuma na prvom mjestu Billboard top liste (California Gurls, Teenage Dream, Firework, E.T. i Last Friday Night) i jedina glazbenica u povijesti čija su dva spota pogledana više od milijardu puta na Vevu - Roar i Dark Horse. Trenutno obilazi Europu, Aziju i Južnu Ameriku na Prismatic World turneji.

H&M je bio jedno od mjesta na kojem sam počela razvijati svoj osobni stil. Tijekom godina uvijek sam s veseljem uklapala H&M-ove komade u svoju garderobu. Mogućnost da se odjenem udobno i slatko jedan je od razloga zašto volim blagdane, a H&M za to nudi izvrsne opcije za svaki džep. Jedva čekam da vidite svijet koji smo stvorili s Jonasom Åkerlundom i Danom Jacksonom, kaže Katy Perry.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.