Ugodno druženje povodom izlaska jesenskog broja lifestyle magazina Diva Style održalo se u veoma popularnom zagrebačkom baru "Sherry's wine and bite", a prisustvovala su mnoga poznata lica

diva style, nina badrić

Naslovnicu magazina ovoga puta krasi zanosna plavuša Nina Badrić koja je sve ugodno iznenadila promjenom boje kose. Uz luksuzni tromjesečnik Diva Style u paketu za 49,90 kuna čeka trendi novčanik u zlatnoj, crvenoj i plavoj boji s potpisom dizjanerice Aleksandre Dojčinović. Cijelu suradnju Aleksandre i Dive Style podržao je Opel Hrvatska, stalni suputnik brenda Lei Lou baš kao i redakcije magazine Diva i Diva Style.

diva style, nina badrić

Redakcija magazina Diva Style

Ugodnoj atmosferi pridonijela su mnoga poznata lica koja su došla podržati novi broj Dive Style među kojima su bile Renata Sopek, Mila Elegović, Ines Preindl, Ivana Marić te modni dizajneri Ivan Alduk i Ogi Antunac te modne blogerice poput Ane Karađole te urednice i novinarke Zore Bjelousov. Gostima su se obratile zamjenica glavne urednice magazine Diva Style, Andrea Široki, lijepim riječima pridružila joj se i Marija Perković Klaić iz Opel Hrvatska te modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

diva style, nina badrić

Renata Sopek

diva style, nina badrić

Mila Elegović

Mjesta za duge razgovore svakako je bilo, a gosti su nestrpljivo listali i komentirali novi broj magazina, koji ni vi ne smijete propustiti. Jer novinarska zvijezda Nevena Rendeli se samo radi Dive Style uputila u Milano, na Tjedan mode gdje je razgovorala s Andy Torres, jednom od najpopularnijih modnih blogerica na svijetu. Spisateljica Jelena Veljača ekskluzivno je razgovarala s umjetnikom Sašom Šekoranjom, koji se nalazi na novoj adresi u Zagrebu. Također, za jesensko izdanje magazina Diva Style ultra popularnog Tomu Ricova, između ostaloga vlasnika it zagrebačkih klubova "Pepermint" i "Johann Franck", intervjuirao je njegov veliki prijatelj i poslovni partner, Boris Kovaček.

diva style, nina badrić

Zvončica Vučković

U Diva Styleu predstavljene su i Patricia Alejandra Aguera i njegove Couture Dolls, venecuelskog lutkara i njegove maštovite lutke bez kojih ne bi bilo ni Diva Style Dolls, humanitarnog projekta i najboljeg partyja ove jeseni u gradu. Posjetila ga je čak i Hilary Alexander, moćna britanska modna novinarka. Samo u Divi možete pogledati i ekskluzivni editorijal s lutkicama, nastao pod kreativnom palicom jednog od najboljih domaćih fotografa, Mladena Šarića.

diva style, nina badrić

Zora Bjelousov

Naravno, tu su i sjajni modni i beauty editorijali koje potpisuju Marko Grubišić, Mare Milin, Mara Bratoš,... Jaku beauty rubriku u kojoj ćete pronaći sve najvažnije trendove za jesen, lifestyle u kojem predstavljamo najbolje od domaće gastronomije i jedno izuzetno putovanje u Beograd koje potpisuje izvrsna Mateja Vrčković...

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.