Na after-party nakon dodjele nagrada Zlatni globus, omiljena američka posvuduša Lindsay Lohan, stigla je u maniri svemirskog Hobbita - šljokičasta mini haljinica s kapuljačom idealna je za kakvo biće iz Međuzemlja ili čarobnjačkog pripravnika u nekoj fantasy parodiji

lindsay lohan, 67 zlatni globus, after partyLindsay je lijepa i ime krasno tijelo – svi se slažemo – ali njen stil odijevanja uvijek ostavlja isti efekt – lagano se zagrcnemo i ne znamo jel' trash koji nosi samo izvanredan smisao za humor ili ozbiljan modni trud koji naprosto nikada ne uspijeva. Haljinica s tuluma nakon Golden Globe svečanosti nas je skroz zbunila – fino to sve izgleda, utegnuto, svjetlucavo, sjajno, seksi… Ali ipak više vuče na imidž za neki tinejdžerski karnevalski party. Lindsay nikako da odraste i odmakne se od srednjoškolskih krpica. Osim toga, ta njena „dobitna“ kombinacija „pokaži noge i nikad ne nosi grudnjak“ već je postala lagano zamorna. 

Svjesna kako je već pomalo zaglibila u životu, početkom godine Lindsay je na Twitteru napisala: „2010. moram krenuti naprijed, a ne unatrag. Želim sve loše (navike, ljude, negativnu energiju) ostaviti iza sebe i krenuti ispočetka!“. Lindsay, usto, svakako napravi i temeljito „čišćenje“ svoga ormara.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.