U ekskluzivnoj fotogaleriji Filmskog festivala u Cannesu, pratimo za vas najljepše haljine na crvenom tepihu. Prva večer bila je u znaku indijske glumice Aishwarye Rai Bachchan te američke zvijezde Elizabeth Banks

Na večernjoj ceremoniji otvorenja jednog od najglasovitijih svjetskih filmskih festivala - Cannes Film Festivala - po crvenom su se tepihu prošetale mnogobrojne zvijezde, a s njima i prekrasne večernje haljine. Festival je započeo 13. svibnja projekcijom crtanog filma „Up", najnovije animirane avanture iz radionice maštovitoga Pixar studija.

Među uzvanicima ceremonije otvorenja bili su: Robin Wright Penn, Asia Argento, Aishwarya Rai Bachchan, Elizabeth Banks, Isabelle Huppert, Tilda Swinton...

Za oko su nam zapale tri glumačke zvijezde, u svojim prekrasnim večernjim haljinama, svaka različita od druge, a svaka besprijekorno raskošna i lijepa.

Elizabeth Banks očarala je svojom crvenom Armani haljinom, Aishwarye Rai Bachchan na crveni je tepih koraknula u raskošnoj bijeloj haljini koju potpisuje Roberto Cavalli, s torbicom Swarovski, a Robin Wright Penn odlučila se za srebrnu večernju toaletu Elie Saab.

Uživajte u dašku glamura u foto-galeriji.

 

aishwarya i elizabeth aishwarya aiswaria i elizabeth
elizabeth robin

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.