Na njujorškom tjednu mode pojavila se neka slatka plavokosa mršavica koju isprva nitko nije prepoznao. Svima je trebalo neko vrijeme da shvate kako je to Kelly Osbourne - bivša stokilašica koja sada izgleda poput top-modela. Koja je njena tajna?

kelly osbourne debela i mrsava

Kći slavnog heavy-metalca Ozzyja Osbournea, Kelly, godinama smo gledali kao bucmastu iskompleksiranu darkericu koja grčevito pokušava skinuti višak kilograma. Njena je težina varirala, ali čak i kada bi skinula nekoliko kila, uvijek je ostala punašna. Prema svojim pričama (ali i prema reality-showu The Osbournes koji je prikazivan na MTV-u pune tri godine), Kelly je isprobala sve moguće dijete i tretmane mršavljenja i ništa se nije pokazalo uspješnim.

kelly osbourne

„A onda je došao Ples sa zvijezdama. Toliko sam trenirala i toliko sam se iscrpila da su se kilogrami samo počeli topiti. Osim toga, nisam imala vremena za jelo, a zbog očuvanja imuniteta, jela sam samo zdravu hranu, pretežno voće, povrće i meso peradi.", objašnjava Kelly i nastavlja: „Tek kad sam potpuno prestala biti opsjednuta svojim tijelo i izgledom, počela sam gubiti na težini. I prije sam manijakalno trenirala, ali pripreme za show Ples sa zvijezdama promijenile su me i izvana i iznutra. Stekla sam samopouzdanje koje nikada prije nisam imala. Prije bih nakon treninga trčala na vagu u nadi da će pokazivati manje, a nakon plesnih proba naprosto sam se srušila u krevet - tko bi mislio na vaganje?! Show je davno završio, ali kilogrami se ne vraćaju. Mislim da mi se metabolizam potpuno izmijenio, a izmijenio se i moj odnos prema vlastitom tijelu. Vjerujem da se to doista vidi." O, da, Kelly, zbilja se vidi!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.