Mlada američka glumica Amanda Seyfried osvanula je na naslovnici travanjskog broja magazina Esquire u apsolutno savršenoj formi, da čovjeku pamet stane. U pratećem intervjuu otkrila je i tajnu svoje vitke linije - sirovo povrće i klice

amanda seyfried, esquire

Eterična 24-godišnja plavuša, zvijezda filmova „Mamma mia!" i „Sve što želim to si ti", krasi travanjsko izdanje magazina Esquire. Amandu, vječito odjevenu u haljine boje pudera, s nježnim cvjetićima ili besprijekorne bjeline (u skladu s njenim fresh imidžem), nismo navikli gledati u ovakvom „zločestom" izdanju - crni korzeti, crna čipka, samostojeće čarape... No, napokon Amanda je otkrila svoje tijelo - vitko i utegnuto.

„Nema tu neke mistifikacije", naglasila je Amanda, objasnivši: „Već mjesecima sam na dijeti koja uključuje sirovo povrće i klice. Pa nije to ništa čudno, ja sam glumica i moram paziti na svoj izgled. Ne pamtim kada sam nešto pošteno pojela. Jučerašnji ručak - špinat i klice. Na to se većinom i svodi moja prehrana - sirovo povrće ili povrće kuhano al dente, ponešto voća i klice. Metabolizam se od toga doista nevjerojatno ubrzava. Naravno, redovito vježbam, tako da kalorije gubim i na taj način." Uf, nama se čini da je Amanda stvarno rano počela s drakonskim kažnjavanjem svoga tijela.

amanda seyfried

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.