Vrijeme je za osmišljavanje uskrsnog jelovnika - blagdanski su dani pred vratima. Osim šunkice, mladog, luka, rotkvica i pince, jaja su, dakako, neizostavna. Znamo da ćete ih kuhati i farbati, ali ove godine možete ih i puniti... Evo ideje našeg chefa kuhinje Luke Raspora

punjena jaja

Sastojci:

- 7 jaja
- 70 g majoneze 
- 60 g kiselog vrhnja
- 1 čajna zličica senfa
- stručak mladog luka
- pola crvene paprike
- sol i papar
- malo Worchester umaka

Priprema: Jaja skuhamo, ohladimo i prerežemo na pola. Pažljivo izvadimo žumanjke i protisnemo ih kroz sitno cjedilo u zdjelicu, dodamo majonezu, senf, kiselo vrhnje, sol, papar, sitno sjeckanu crvenu papriku te mladi luk i svemu dodamo par kapi Worchester umaka. Smjesu dobro promiješamo. Pomoću žlice ili vrećice za ukrašavanje ispunimo bjelanjke jaja te ih tako poslužimo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.