Slavna pjevačica i glumica utjelovila je slobodnu, samouvjerenu i jaku Valentino Voce Viva ženu, koja nadahnjuje druge da ostvare svoje snove...  

lady gaga valentino voce viva

Parfem koji će biti predstavljen u rujnu osmislio je kreativni direktor Pierpaolo Piccioli u suradnji s tvrtkom Valentino Beauty. Valentino Voce Viva zamišljen je kao glas koji prenosi poruku diljem svijeta i poziva svakoga da dirne srca drugih, nadahnjuje ih i ostvari svoje snove. Voce Viva odražava vrijednosti uključivosti i individualnosti ove modne kuće i slavi jedno od najintimnijih ženskih osjetila.

Angažirajući Lady Gagu zaštitnim licem svojeg novog parfema, Valentino tako poziva svakoga da istraži svoje najveće snove i ostvari ih. Lady Gaga jedan je od najsnažnijih glasova suvremene glazbene scene i jedina izvođačica koja je u istoj godini osvojila nagrade Oscar, Grammy, BAFTA i Zlatni globus, koje je zaslužila svojim vrhunskim nastupom u filmu Zvijezda je rođena. Ona je glas jedne generacije i već više od desetljeća nadahnjuje milijune ljudi diljem svijeta. Modnu kuću Valentino i pjevačicu ne povezuju samo talijanski korijeni. Kao simbol poštovanja različitosti i pronalaska svojeg mjesta pod suncem, Lady Gaga zastupa iste vrijednosti kao Valentino.

lady gaga valentino voce viva

"Lady Gaga utjelovljuje slobodu, samouvjerenost i čisto srce. Svojim sudjelovanjem u ovoj kampanji podiže simboličku vrijednost projekta na najvišu razinu. Ona je ikona svoje generacije. Njezina poruka slobode, strasti prema umjetnosti, samouvjerenosti i ravnopravnosti jednaka je onoj koju zagovara zajednica Valentino. Ponosan sam što nam se pridružila", poručio je kreativni direktor Valntina Pierpaolo Piccioli

Reklamna kampanja za parfem Voce Viva bit će predstavljena u rujnu 2020. prilikom globalnog lansiranja ovog novog parfema.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.