„Volim H&M – jako je uzbudljivo biti dio ovoga, odlična zabava. Način na koji se je odijevam je da zajedno kombiniram različite stvari i volim kupovati u H&M – u, uvijek pronađem nešto novo", izjavila je Jessica Alba, odjevena u bijelu čipkanu haljinu revije

jessica alba, hm revija, grand palais

H&M Studio (novi naziv za H&M-ovu sezonsku kolekciju ključnih odjevnih predmeta), predstavio je svoju modnu reviju za jesen 2014. za vrijeme pariškog Tjedna mode. Revija je održana u Grand Palaisu pred 600 gostiju, uključujući zvijezde kao - Miranda Kerr, Jessica Alba i Solange Knowles, a modeli kao što su Andreeea, Joan Smalls, Izabel Goulart i Saskia nosili su odjevne kombinacije sezone, opušteni stav 21. stoljeća koji kombinira ženske i muške značajke. Kolekcija će biti dostupna u oko 250 trgovina diljem svijeta, kao i online od 4. rujna 2014.

hm revija, grand palais

Duhom kolekcije dominirala je kombinacija muškog i ženskog s uskim haljinama i drapiranim topićima koji se nose ispod muških blejzera, motorističkih i pilotskih jakni. Materijali su uključivali svileni krep, svileni saten, fini kašmir i baršun. Kaputi od umjetnog krzna dodanih tekstura u kolažu te detalji sa šljokicama  i vezom s kamenčićima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.