Gospođa Posh, odjevena u najbolju dizajnersku odjeću za ljetnu sezonu, s vrtoglavim štiklama na nogama, pokorno je poslušala zapovijed fotografa Alexija Lubomirskog i zajahala jednu prilično veliku plastičnu - patku. Sve u ime mode i arta

victoria beckham za njemacki vogue

Svibanjsko izdanje njemačkog Voguea donosi bizaran modni editorijal s Victorijom Beckham, uvijek spremnom na modne eskapade. Zajašila je tako gospođa Posh veliku plastičnu patku, ovijena tugaljivom atmosferom napuštenih američkih četvrti i starih zalogajnica, u koje je fotograf Alexi Lubomirski smjestio svoj vogueovski igrokaz.

victoria beckham za njemacki vogue

Sve skupa izgleda prilično bizarno i melankolično, ali istovremeno doista seksi i glamurozno. Victoria pozira i u nekoliko haljina s vlastitim potpisom, koje su proljetos na njujorškom tjednu mode izazvale pozitivne reakcije. 36-godišnja dizajnerica, uspješna poslovna žena i ex-pjevačica, usprkos svojoj, mnogi kažu, antipatičnoj karmi, nezaustavljivo kroči putevima svjetske mode, a, moramo priznati, na ovom shootingu izgleda stvarno odlično.

victoria beckham za njemacki vogue

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.