Prekrasna Marion Cotillard, nakon Lady Noire Affaire, zaigrla je glavnu ulogu u drugom dijelu Diorove reklamne sage, kao Lady Rouge. Svi fanovi Diorove it-torbice bit će oduševljeni

marion cotillard kao lady rouge za diorMarion Cotillard, obožavana francuska filmska zvijezda, dobitnica Oscara za ulogu Edith Piaf, ostvaruje zanimljive i hvaljene reklame drugog dijela Diorove kampanje, nadahnute sedmom umjetnosti.

Nakon The Lady Noire Affair, sada je junakinja reklama Lady Rouge. Priča se nastavlja, poput kakve napete filmske sage, a potpisana je umijećem njujorške fotografske zvijezde Annie Leibovitz.

Vizual otkriva misterioznu glumicu kako se gleda u ogledalo, što je simbolična aluzija na dvostruki karakter prototipa idealne Dior žene. Naime, ona je hrabra i vješta danju, dok joj noć podaruje snažnu fatalnost.Film je prekrasna saga posvećena torbici, koja oduševljava fashion-addicte diljem svijeta.

Reklama je lansirana na Twitteru, na Lady Dior profilu, pa ju je već vidjelo preko 2 milijuna ljudi, zahvaljujući blogovima. Bilo je više od 1700 followersa na Twitteru prilikom nedavnog lansiranja, što je totalni rekord za jednu reklamnu kampanju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.