U ponoć s 11. na 12. listopada lansiran je posljednji single Michaela Jacksona "This Is It", naslovna pjesma istoimenog dokumentarca o pripremama za posljednji veliki Jacksonov show u londonskoj O2 Areni. Poslušajte pjesmu, u kojoj su back vokali njegova braća

michael jackson, this is it turnejaU ponedjeljak, točno u ponoć s 11. na 12. listopada na www.MichaelJackson.com objavljena je naslovna pjesma turneje i filma Michaela Jacksona "This Is It" u kojoj se kao back vokali pojavljuju Jacksonova braća.

Pjesma najavljuje dvostruki soundtrack koji će pjesme nuditi kronološkim redom kako se pojavljuju u nadolazećem dokumentarcu.

Prvi disk soundtracka sadrži hitove poput "Billie Jean", "Smooth Criminal", "Human Nature" i ultimativnog hita "Thriller", dok će drugi disk predstaviti demo verzije za pjesme "She's Out Of My Life", "Wanna Be Startin' Somethin'" te još jednog plesnog klasika "Beat It".

Međutim, najveća poslastica ovog popratnog dijela sountracka jest recital socio-ekološki osviještene "Earth Song" koji je tek nedavno otkriven.

Pjesmu poslušajte ovdje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.