KissKiss Roselip prvi je Guerlainov balzam za usne koji ih istodobno boji, hidratizira i povećava njihov volumen. Balzam je obogaćen eteričnim uljem ruže, a kako bi usne uz njegu dobile i nježan prirodan sjaj, balzam dolazi u šest nijansi nadahnutih svježe procvjetalim ružama

guerlain kisskiss

Jose Louis Yuve i Vanda Winter

Jose Louis Yuve, član umjetničkog tima kozmetičke kuće Guerlain, u Zagrebu je predstavio balzam za usne KissKiss i novu kolekciju rumenila. „Ove sezone glavna je smjernica pri korištenju dekorativne kozmetike zdravi sjaj. Svaka žena može blistati takvom zdravom ljepotom uz trunčicu novih Guerlainovih proizvoda među kojima su rumenila i balzam za usne.", kazao je Jose Louis Yuve.

guerlain kisskiss

Jose Louis Yuve i Barbara Kolar

guerlain kisskiss

Petra Kurtela i Jose Louis Yuve

Nova rumenila stižu u nekoliko nijansi koje će u samo par poteza licu dati svježinu, osjenčati ga i istaknuti ljepotu njegova oblika.

KissKiss Roselip prvi je Guerlainov balzam za usne koji ih istodobno boji, hidratizira i povećava njihov volumen. Balzam je obogaćen eteričnim uljem ruže, a kako bi usne uz njegu dobile i nježan prirodan sjaj, balzam dolazi u šest nijansi nadahnutih svježe procvjetalim ružama. Nijanse su to koje odgovaraju različitim tipovima ljepote i različitim raspoloženjima žena – od šarmantne crvene do romantične ružičaste.

guerlain kisskiss

Marija Borić, Jose Louis Yuve, Vanda Winter i Petra Kurtela

guerlain kisskiss

Marija Borić i Vanda Winter s Jose Louis Yuveom i Natašom Katanec iz Guerlaina

U novitetima kozmetičke kuće Guerlain i visažističkom kistu Josea Louisa Yuvea u parfumeriji Douglas u zagrebačkom Centru Kaptol uživale su, među ostalima, Barbara Kolar, Ivana Paradžiković, Petra Kurtela, Vanda Winter i Marija Borić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.