Vodeći svjetski Internet portali prenose vijest kako je slavni par u petak, 22. siječnja, potpisao papire za razvod (iako formalno niti nisu vjenčani). Njihovi odvjetnici na ugovorima su, navodno, ubrzano radili od početka prosinca

angelina jolie i brad pittBrad Pitt i Angelina Jolie potpisali su prošlog tjedna, prenose američki mediji, ugovor o rastavi (iako formalno nisu niti bili u braku), težak 250 milijuna dolara. Bogatstvo će podijeliti na dva jednaka dijela, a dogovorili su se i o zajedničkom skrbništvu nad svoje šestero djece (od kojih je troje posvojeno), iako će djeca nastaviti živjeti s majkom i dadiljama.

Da je njihovoj ljubavi definitivno došao kraj bilo je jasno čim se par nije uopće pojavio na dodjeli Zlatnih globusa, iako je film „Nemilosrdni gadovi" u kojem Pitt igra jednu od glavnih uloga, bio nominiran u nekoliko kategorija. Brad Pitt navodno već mjesecima nije mogao trpjeti Angelinine „ispade".

Potporu mu je svojski pružala bivša supruga Jennifer Aniston, koja je trenutno u vezi s glumcem Gerardom Butlerom, iako holivudski kuloari nagađaju kako ne bi bilo nemoguće da se ona i Brad Pitt vrate jedno drugome. E, pa, vidjet ćemo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.