Mekano pecivo, sočan panirani oslić, povrće... Uživajte u savršenom skladu okusa ovog praktičnog i brzinskog jela! Donosimo vam klasičan recept koji možete adaptirati i mijenjati po svojim gurmanskim preferencama

 fishburger
Sastojci:

- 2 pohana oslića
- 2 hamburger peciva
- nekoliko listova zelene salate
- sir po izboru (Varaždinac, Podravec, Ementaler itd...)
- rajčica
- crveni luk 
- za umak: majoneza, ketchup, malo bijelog vina, malo nakosanih kapara

Priprema: Osliće spohajte do zlatno žute boje i stavite na njih (prije nego što su gotovi) 2 kriške sira da se rastope na ribi. Crveni luk na tanke ploške narežete, a tako i rajčicu te zelenu salatu na trakice (ili ostavite listove, kako više volite). Za umak pomiješajte majonezu, ketchup, dodajte malo bijelog vina i nakosane kapare. Prerežite pecivo na pola, stavite na donju stranu umak pa zelenu salatu i narezani crveni luk, pohane osliće sa sirom, zatim rajčicu i poklopite.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.