Pjevač Mick Hucknall i Simply Red trenutno nastupaju na europskim pozornicama gdje oduševljenu publiku podsjećaju na svoje najveće hitove s posljednjeg albuma ''Simply Red 25''. Nažalost, ova turneja bit će posljednja na kojoj će se okupiti Simply Red. Šmrc za sve koji su rasli uz njihovu glazbu

mick hucknall, simply redPjevač Mick Hucknall i Simply Red trenutno nastupaju na europskim pozornicama gdje oduševljenu publiku podsjećaju na svoje najveće hitove s posljednjeg albuma ''Simply Red 25''. Nažalost, ova turneja će biti i posljednja na kojoj će se okupiti Simply Red, a obožavateljima je ta činjenica jako teško pala, kako pokazuju i brojni natpisi na službenoj stranici grupe Simplyred.com.

Kakav će dojam ostaviti na domaću publiku, saznat ćemo 24. lipnja kada će crvenokosi Hucknall i Simply Red nastupiti na pozornici Hale Tivoli u Ljubljani. Bend je turneju započeo prošle godine na Tajlandu, nakon čeka su nastupali u Australiji, Južnoj i Sjevernoj Americi da bi se krajem ožujka vratili na Stari kontinent. Da Mick Hucknall na posljednjoj turneji Simply Reda uistinu ostaje vjeran svojim najvećim hitovima pokazuje i popis pjesama s kojima su zatvorili koncert u Milanu: Something Got Me Started, Stars i If You Don't Know Me By Now, a lako je moguće da će te pjesme zatvoriti i ljubljanski koncert.

Ulaznice za oproštajni koncert Simply Reda mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na njihovoj web stranici www.eventim.hr, te na mađarskoj stranici www.eventim.hu, a u Italiji na www.ticketone.it.

Cijena ulaznice: 40,5 €.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.