Svaka pametna žena može sve što poželi - glavna je poruka nove knjige legendarne kolumnisitice, stilistice i neprikosnovene stručnjakinje za muško-ženske odnose Žuži Jelinek. „Žene, osvajajte..." šarmantan je zbir mudrosti u kojima će inspiraciju pronaći svaka žena

zuzi jelinek, zene, osvajajte

Žuži Jelinek, slavna zagrebačka modna stilistica i kolumnistica, predstavila je u srijedu 5. svibnja svoju najnoviju knjigu „Žene, osvajajte...", u prostorijama Židovske općine u Zagrebu. Knjigu je objavila nakladnička kuća „Znanje", a uz Žuži, predstavili su je i urednica ljubavnih romana časopisa „Glorija" Ivanka Vranković, glavna urednica „Glorije" Dubravka Tomeković-Aralica, predsjednik uprave EPH Ninoslav Pavić te predsjednik uprave nakladničke kuće „Znanje" Tomislav Vintar.

„Ovo je osma knjiga Žuži Jelinek, a druga po redu koja je izašla u nakladničkoj kući Znanje. Knjiga je objavljena u sklopu nove biblioteke „Celebrities" koja je zamišljena da razotkriva istine o poznatim javnim osobama. Složit ćete se, Žuži je jedna jedina i neponovljiva. Ona je optimistična, vedra i puna života i ljubavi. Mogu samo reći da s nestrpljenjem očekujemo njezinu novu knjigu", istaknuo je Tomislav Vintar prilikom promocije knjige. 

Knjiga, koja je nastala na temelju kolumni objavljenih u časopisu „Glorija" od 2008. do početka 2010. godine, obiluje mnogim životnim mudrostima i tajnim vještinama kako osvojiti, ali i zadržati muškarca. „Uvijek držim do žena, ali muškarce volim još više. Svaka žena treba jednog muškarca, ali nisam rekla uvijek istog", kroz smijeh je Žuži pojasnila svoj životni moto. U sklopu promocije prikazan je i polusatni biografski film „Žuži", snimljen u produkciji HTV-a. Film, kojeg je predstavio producent Ivica Tunjić, govori o njezina četiri velika profesionalna uspona i pada iz kojih je svaki put izašla uzdignute glave.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.