Prelijepi španjolski filmski par, Penelope Cruz i Javier Bardem, vjenčao se na Bahamima početkom srpnja. Javnost o tome nije znala ama baš ništa, dok službeni glasnogovornik Penelope Cruz nije vijest potvrdio za američki magazin Life&Style

javier bardem i penelope cruzUvijek decentni, simpatični i samozatajni, Penelope Cruz i Javier Bardem, od početka svoje veze 2007. nisu skrivali da su zajedno, ali nisu to nikome niti nabacivali na nos. O svojoj vezi govorili su u medijima malo, ali iskreno. Par se vjenčao tiho i bez pompe, početkom srpnja na Bahamima, gdje je organizirana mala svečanost za najužu obitelj i najbliže prijatelje.

Javier i Penelope upoznali su se prije 20 godina, na snimanju filma Bigasa Lune „Šunka, šunka", kada je glumici bilo samo 18 godina, a Bardemu 21. U međuvremenu svatko je išao svojim putem, a životi su im se profesionalno ponovno ukrstili 2007. na snimanju filma „Vicky Cristina Barcelona" i od tada su zajedno.

Na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu Bardem je, primajući nagradu za Najboljeg glumca, s pozornice ganuo svoju djevojku koja je sjedila u publici, riječima: „Radost zbog ove nagrade dijelim sa svojom ljubavi, svojom partnericom i prijateljicom. Penelope, toliko toga dugujem upravo tebi i toliko te volim.", izjavio je Bardem, izmamivši suze na oči lijepoj glumici i uzdahe u gledalištu.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.