Ovoga tjedna, nekako su nam zapele za oko svojim inspirativnim odjevnim kombinacijama - neke su uhvaćene na ulici, neke pri izlasku iz hotela, druge pak na crvenom tepihu ili kakvom važnom događanju, ali svima im je zajedničko jedno - odlično pogođena obleka. Škicnite jesenske modne igre Julije Roberts, Kate Moss, Kristen Stewart, Natalie Portman...

dobar stil, victoria beckham i katie holmes
Victoria Beckham, nakon velikog dizajnerskog uspjeha na New York Fashion Weeku, nastavlja nas fascinirati svojim besprijekornim modnim kombinacijama - i u privatnim trenucima Vicky je odjevena tako da bismo rado sve s nje skinuli i spremili u svoj ormar. Od šala, preko vrućih hlačica, pa do cipela - kombinacija je naprosto njam njam. Katie Holmes je vizija iz snova u ovoj bež kombinaciji, klasična, decentna, a seksi.

dobar stil, natalie portman i kristen stewart
Mlade snage američkog filma itekako dobro znaju kako se odjenuti za premijeru. Natalie Portman, svoju je ljepotu naglasila lepršavom i fluidnom haljinom s nježnim crno-bijelim printem, dok se Kristen Stewart probija na trendseterski vrh svojim nekonvencionalnim kratkim kombinacijama.

dobar stil kate moss i julia roberts
Julia Roberts je na premijeru filma „Jedi, moli, voli" u San Sebastianu prije nekoliko dana stigla stavivši u prvi plan svoj najpoznatiji adut (osim osmjeha) - duge noge. U jednostavnom sakou i hlačicama, Julia je zablistala - jednostavna i lijepa. Kate Moss je uhvaćena u Londonu u svom prepoznatljivom izdanju - sve nešto kao fol nonšalantno i ležerno, a na kraju ispada izvanredan rokerski casual stil. Palac gore!

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.