Slavni fotografi Mert Alas i Marcus Piggott snimili su sigurno jednu od najzanimljivijih naslovnica ove jeseni. Na coveru sljedećeg broja slavnog magazina „Vanity Fair" ovjekovječena je Angelina Jolie - njeno lice u krupnom planu toliko je zanimljivo da već „odlazi" s onu stranu kategorije ljepote

angelina jolie, vanity fair 2011

Osim naslovne fotografije (koja prije svega plijeni zbog prekrasnih, hipnotičkih Angelininih plavih očiju), slavni foto-dvojac Mert Alas i Marcus Piggott, snimio je glumicu i u njenom domu s djecom, prikazavši je, naravno, kao brižnu i savršenu majku. U „Vanity Fairu" je Angelina dala opsežan intervju, progovorivši otvoreno o mnogim - privatnim i poslovnim  - aspektima svoga života. Najviše je govorila o svom redateljskom prvijencu „Zemlja krvi i meda", rekavši: „Nikada se nisam osjećala toliko izloženom. Cijelu sam se svoju karijeru krila iza tuđih riječi, tuđih scenarija. U ovom projektu ja sam ta koja pripovijedam i osjećala sam se naprosto užasno kada sam napisala nešto glupo u scenariju.", kaže Angelina.

angelina jolie, vanity fair, jesen 2011

Što se privatnoga života tiče, slavna glumica je izjavila kako ne planira tajno vjenčanje s Bradom Bittom, kako više ne namjerava rađati te da će o posvojenju djece još razmisliti - za sada to više nema u planu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.