Naravno, zato da bi ih u ključnom trenutku mogla skinuti i pokazati svoje friško botoksirano lice. Kraljica popa stigla je na Venecijanski filmski festival s ciljem da izgleda što bolje, što mlađe i što glamuroznije (u stilu pravog starog Hollywooda) te da svoj novi film ispromovira - savršeno i teatralno!

madonna, venecija, vionnet
Madonna na crvenom tepihu u prekrasnoj haljini s crvenim leptirićima, koju potpisuje Vionnet; naočale je u jednom trenu teatralno skinula pokazavši savršeno utegnuto i botoksirano lice

Oko Madonnina novog filma, „W.E.", filma koji u cijelosti potpisuje kao redateljica, mišljenja kritičara žestoko su podijeljena. Dok jedni njezin celuloidni uradak gađaju „drvljem i kamenjem" iz svih raspoloživih oružja (recimo Guardian ju je doista „smlavio"), drugi idu toliko daleko u pohvalama da film uspoređuju s prekrasnim filmom Toma Forda „Single Man", posebno hvaleći Madonnin smisao za estetiku. Madonnina filmska priča o ljubavi između Amerikanke Wallis Simpson i engleskog kralja Edvarda VIII, o ljubavi zbog koje se Edvard odrekao prijestolja, nastajala je punih 7 godina. Madonna je puno rada, truda i vremena uložila u film - sama je napisala priču, sama je režirala film, sama odabrala glumce... (U filmu igraju Abbie Cornish, Andrea Riseborough, James D'Arcy, James Fox i Laurence Fox.)

Poznavajući njen perfekcionizam i fanatičnu želju za uspjehom u svakom segmentu showbiza, Madonni je ovo pojavljivanje na Venecijanskom festivalu bilo iznimno važno. U svakom se smislu potrudila izgledati savršeno te šarmirati javnost, novinare, fotografe... U žestokoj konkurenciji redatelja kao što su Roman Polanski ili George Clooney, Madonna nema puno šanse osvojiti Zlatnog lava, no lavica u njoj vjerojatno je već zadovoljna. Premijera njenog filma prošla je spektakularno i oči cijelog svijeta ponovno su bile uprte u nju.

madonna, venecija, gucci
Od glave do pete u Gucciju na Guccijevoj zabavi u Veneciji

Prije no što Madonnin film "W.E." stigne u naša kina, pogledajte trailer:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.