U glazbenom, ali i u modnom smislu, najviše je pozornosti na dodjeli europskih MTV nagrada, ovog vikenda u Belfastu, plijenila Lady Gaga. Kući je otišla s punim naramkom nagrada, a kostime je mijenjala iz minute u minutu

katy perry

Ako je suditi prema ovogodišnjem izboru outfita za crveni tepih MTV EMA nagrada, koje su ovog vikenda dodijeljene u Irskoj, većina američkih i europskih zvijezda ostavila je glamur po strani i odabrala modne kombinacije koje su vjerojatno trebale javnosti plijeniti pažnju - humorom i djetinjastom zaigranošću. Neke od njih uspjele su u svojoj nakani da budu simpatične, dok su neke ispale jednostavno groteskne. Katy Perry, iako ne možemo reći da smo oduševljeni njenim stajlingom, ipak je simpatičnija u ovakvom zabavnom baby pink outfitu, nego u vječnim balskim krinolinama kakve je forsirala tijekom prošlih nekoliko godina. Posebno cijenimo cipele - zabavne i cool.

lady gaga

Lady Gaga nas je, više nego svjetlucavom haljinom načinjenom od srebrnih ljusaka, oduševila make-upom. Zeleno plava kombinacija obrva i usana je odlična, kao i trendi intenzivan tuš oko očiju, povučen i s gornje i s donje strane.

jesse j

Britanska pjevačica Jesse J mijenjala je svoje outfite nekoliko puta. Multikoloritnu haljinu u jednom je trenutku zamijenila body-con bijelo-transparentnim kombinezonom.

hayden panettiere i bar rafaeli

Hayden Panettiere i Bar Rafaeli bile su vjerojatno najkonvencionalnije odjevene zvijezde večeri, u klasičnim večernjim haljinama.

bruno mars i bend

Bruno Mars i njegov bend „zaslijepili" su sve prisutne intenzivno ružičastim retro-odijelima. Prilično zabavna i neočekivana modna eskapada.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.