Catherine Zeta-Jones, koja ima reputaciju jedne od najljepših glumica svoje generacije, interpretirat će Susan Boyle na filmu

catherine zeta jonesCatherine Zeta-Jones voli karakterne uloge i to ponovno potvrđuje. Čini se da će upravo ona, koja ima reputaciju jedne od najljepših glumica svoje generacije, interpretirati Susan Boyle na filmu. Žena Michaela Douglasa žarko želi dobiti prava na priču o Boyle, čija se popularnost pretvorila u pravu medijsku bombu zahvaljujući emisiji Britain's Got Talent.

Susan Boyle je novi medijski fenomen s onu stranu La Manche-a. Otkriće je britanskog reality showa Britain's Got Talent, a koliko god je iznenadila svojim očaravajućim glasom, toliko i svojim neuglednim izgledom.

Ta nezaposlena 47-godišnja žena doista je uznemirila duhove od kada se je pojavila u emisiji Britain's Got Talent, a njezina priča već je oduševila producente u Hollywood-u.

Catherine Zeta-Jones je navodno jako zainteresirana da na filmu interpretira ulogu te Škotkinje koja živi sama sa svojom mačkom u malom gradiću Blackburn.

susan boyleŽena Michaela Douglasa spremna se boriti rukama i nogama da dobije prava na priču. Susan Boyle, žena magična glasa, ima veliki uspjeh na Internetu, a za nju se zainteresirao i James Cameron koji bi također volio pretočiti njen život na film. Na pragu pedesete, «gotovo bakica», na putu je da postane zvijezda...

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.