Romantična komedija "Ljubav se događa" ispunjena mirisom cvijeća zahvaljujući cvjećarici Jennifer Aniston te optimističnim osmijehom Aarona Echarta, pravi je razlog za odlazak u kino tijekom prohladnih jesenskih večeri. S prijateljicom, ali i s vašom romantičnom polovicom

ljubav se dogadja jennifer aniston

Glavni junak filma Burke Preston izgleda kao da ima sve odgovore i kao da mu je u životu sve jasno. Tako se barem čini ako pitate milijune njegovih obožavatelja koji zaluđeno čitaju Prestonove knjige i polaze njegove seminare o prevladavanju straha i prepuštanju optimizmu.

U stvarnosti, on nije tako siguran u savjete koje daje drugima jer ga je smrt supruge duboko potresla. No kada upozna ljupku cvjećaricu Eloise po prvi put ostaje bez teksta... Pitanje je hoće li si Burke dopustiti novo zaljubljivanje i tako možda čak ugroziti karijeru? A Eloise? Je li nakon niza razočaranja u ljubavi konačno našla pravoga?

"Ljubav se događa" je filmski prvijenac redatelja Brandona Campa koji je filmsku temu zamislio kada je i sam prošao kroz razdoblje tugovanja nakon majčine smrti.

Bio je to  težak period za mene. Prvo nijekanje i opća tupost. Zatim poplava osjećaja. Proces tugovanja nešto je izuzetno kompleksno. Otuda sam krenuo kada sam smišljao radnju ovog filma. Ubacio sam i putovanje. Odrednicu koja čovjeka čini ranjivim, ali i otvorenim za nova iskustva..., objasnio je Camp svoju inspiraciju za scenarij koji je napisao u suradnji s Mikeom Thompsonom.

U filmu glume zvijezde Jennifer Aniston te Aaron Eckhart, dok su sporedne uloge dodjeljene Martinu Sheenu i Danu Fogleru.

Iz kritika:

Vrsna hollywoodska romansa...
Seattle Times

Jaka, iskrena, promišljena drama s karizmatičnim glumcima...
Chicago Daily Herald

Je li najpopularnija prijateljica Jennifer Aniston barem na filmu uspjela pronaći pravu i vječnu ljubav, možete saznati od 15. listopada kada film stiže u hrvatska kina.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.