Planetarno obljubljenu mladu pjevačicu, magazin Glamour proglasio je ženom godine, a na dodjelu nagrada u njujorški Carnegie Hall stigla je u sasvim novom izdanju - plave kose, u glamuroznoj dugačkoj sirena-haljini boje bjelokosti dizajnera Stephanea Rollanda

rihanna na dodjeli nagrade za zenu godine, glamour

Rihannu smo oduvijek navikli gledati u androginim rokerskim modnim kombinacijama, s primjesama gothic-trasha, darka, punka, pop stila 80-ih i sl. Na njoj često blješte zakovice, koža i sado-mazo detalji. Kratka crna dječačka kosa postala joj je zaštitni znak. Nije stoga čudno da su svi ostali bez daha kada se mlada pjevačica popela na pozornicu njujorškog Carnegie Halla kako bi primila nagradu magazina Glamour za ženu godine.

U prelijepoj dugačkoj balskoj haljini Stephena Rollanda i uvijene plave kose utjelovila je sve ono najljepše od klasičnog holivudskog glamura. Bjelokosna uska haljina divno je istaknula njene obline i tamnu kožu, a čitav je stajling bio upravo besprijekoran. 

Rihanna, koja ne zaboravimo ima tek 21 godinu, nagradu je primila zbog svojih dostignuća u glazbi, ali i kao modna ikona, uspješna poslovna žena, dobrotvorka i žena koja je bez dlake na jeziku progovorila o fizičkom zlostavljanju koje je doživjela od svog bivšeg dečka Chrisa Browna. Primajući nagradu Rihanna je zaplakala, našalivši se kako je posebno osjetljiva jer je u PMS-u, te dodavši kako je na pozornicu morala doći preko backstagea, jer zbog preuske haljine ne može hodati po stepenicama. „Naravno, odabrala sam najužu haljinu koja se nudila", nasmijala se. 

Osim Rihanne posebne nagrade primile su tenisačica Serena Williams, dizajnerica Stella McCartney, Obamina supruga Michelle Obama, spisateljica Maya Angelou i druge.

rihanna u haljini stephena rollanda

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.