Stvarno nas je do suza nasmijala američka glumica Mo'Nique koja se pojavila na dodjeli Zlatnih globusa u svilenoj haljini i s prilično dlakavim nogama. Uf, mora da je urnebesno zabavno unijeti malo pomutnje u holivudsku mašineriju glamura

monique, 67 zlatni globus, dlakave noge

Sjećate se Julie Roberts koja je na dodjeli Oscara prije nekoliko godina strastveno digla svoj osvojeni zlatni kipić u zrak i pokazala pomno uzgojene, prilično duge dlake ispod pazuha, u kombinaciji s prekrasnom Valentinovom haljinom?! Je li namjerno ostavila te nesretne dlake ili ih je samo u posvemašnjoj strci oko priprema za veliku večer zaboravila obrijati, pitanje je ravno misteriju kako je umrla Marilyn Monroe.

Na 67. dodjeli Zlatnih globusa pogledom na svoje dlakave noge počastila nas je nova holivudska zvijezda Mo'Nique, odlična glumica koja je osvojila Zlatni globus za sporednu žensku ulogu u drami „Precious". Ne znamo jel' se zaboravila obrijati ili je to neki polu-duhoviti pokušaj samopromocije... Kako se samo slatko nasmijala fotografima, zadignuvši svoju svilenu haljinicu! A vidimo da ni njenom suprugu to nimalo ne smeta. Nemamo ništa protiv dlaka, ali nekako je to sve skupa ipak suviše bizarno.

monique, 67 zlatni globus, dlakave noge

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.