Svjetska teniska senzacija Maria Šarapova pridružuje se Avonovoj mirisnoj obitelji kao lice za Avon Luck EdP, dva nova svjetlucava raskošna mirisa za muškarca i ženu. Avon Luck mirisi slave dobru sreću u životu svakog od nas, nevjerojatne događaje i bezbrojne mogućnosti koje nam život donosi. Kao poznata sportašica, poslovna žena i humanitarka, Šarapova savršeno utjelovljuje osobu koja ima sreću na svojoj strani, i koja je zarobljena u ove dvije mirisne bočice

maria sharapova avon

"Uzbuđena sam što ću predstavljati Avon Luck, miris koji nas podsjeća sjetiti se i istinski uživati u našim uspjesima", kaže Šarapova. "Uvijek kažem da ste sretniji što teže radite, jer ste težili višim ciljevima. Sviđa mi se što sam u mogućnosti surađivati s tvrtkom poput Avona koji ženama diljem svijeta omogućuje ostvarenje svojih snova. "

maria sharapova avon

"Kada smo stvorili Avon Luck, željeli smo uhvatiti opojnu karizmu nekoga tko sam stvara svoju sreću u životu", objašnjava Patricia Perez-Ayala, Direktor marketinga Avona. "Kao jedna od najbolje rangiranih tenisačica u svijetu, i sofisticirana prirodna ljepotica, Maria savršeno dočarava taj osjećaj energije i mogućnosti. Ona je idealna glasnogovornica mirisa koji odiše srećom i osjećajem da si na vrhu svijeta. "

maria sharapova avon

Avon će miris u Europi lansirati u rujnu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.